Hirdetés

IMG_6049 kkk.jpg

Hastánc órák egész évben Budapest belvárosában a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
Akciók, játékok, kedvezmények!
Látogass el hozzánk, tájékozódj óratípusainkról, szolgáltatásainkról!
http://chandanihastanc.hu


Workshop sorozat a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
A 2012-es év minden hónapjában új témákkal várunk, hogy szélesedjen a tudástárunk!
További információk:
http://chandanihastanc.hu/oktatas/hastanc-orak/workshopok

Kép 411 kkk.jpg


Sadie workshopok

2010.06.01. 08:51 | Chandani Hastánc Stúdió | Szólj hozzá!

DOBSZÓLÓ KOREOGRÁFIA
2010. június 26. szombat 10:00-13:00 (3 óra)

Sadie-t félelmetes dobszóló technikája tette híressé világszerte. Számos oktatólemezen bemutatja különleges és egyedi képességeit. Ezen a workshopon Sadie keresztül vezet egy gyakorlat-sorozaton, amely segít abban, hogy a "pop, lock"-technikával pontosabb és élesebbre fejleszd a meghatározott izolációs mozdulatokat, amelyek a gyors dobszóló technikához elengedhetetlen. Tapasztald meg a dobszólókban rejlő összes lehetőséget. Sadie egyetlen ütemet sem hagy ki. Tanuld meg alkalmazni a “Dobszóló Titkait” Sadie egyik díjnyertes koreográfiájának segítségével.






"FUN WITH PROPS"
Különleges Kellékek: kard, Ízisz-szárny és tollas legyező
2010. június 27. vasárnap 10:00-13:00 (3 óra)

Dúsítsd fel előadásodat kiegészítő eszközökkel. Ebben a workshopban lehet variálni az eszközöket koreóval vagy anélkül. Az alapokkal kezdünk, majd a kard, a tollas legyező és az íziszszárny hűű és haa-jaiba csapunk. Megbeszéljük, mikor jó eszközt használni és mikor nem, valamint szó lesz néhány biztonsági tanácsról is.

A szükséges eszközöket kérjük hozd magaddal, mert a szervezők korlátozott számban tudnak kelléket biztosítani a kurzusra. A kard bottal, a tollas legyező legyezővel is helyettesíthető.

FIGYELEM, VÁLTOZÁS: Sadie vasárnapi afro-brazil samba órája helyett dobszóló technikai óra került a programba!!


POPS, LOCKS and SHIMMIES
2010. június 27. 14:00-16:00 (2 óra)

Az afro-brazil samba téma helyett Pops, Locks, Shimmies elnevezésű, izolációs technikai órát tart Sadie. A dobszólós kurzusra olyan mértékben megindult a jelentkezés - hiszen Sadie valójában erről híres -, hogy  szeretnénk több lehetőséget biztosítani azoknak, akik a koreográfia mellett vagy helyett szeretnének több technikát tanulni.

Ez a workshop követi a Sadie és Kaya által kifejlesztett exkluzív oktató metódust. Számos különböző koncepcióba bevezet, amely előhozza a benned rejlő igazi lehetőségeket, hogy végrehajtsd a tiszta, erős mozdulatokat, izolációkat. Kizárólag technikai óra!

A két dobszóló órán tanult mozdulatok eltérőek!


Helyszín
Az Oktogon Tánc Centrum Forgách utcai táncterme (XIII. Budapest, Forgách u. 9/a.)

Az öltöző padlója sajnos hideg, ezért kérjük, hogy készüljetek zoknival, pulóverrel az órák közötti szünetekhez!

A Regisztráció két egyszerű lépésből áll:

1) Jelentkezési adatok elküldése emailben

- Teljes név
- Email cím
- Telefonszám
- Választott workshopok listája
- Igényelsz-e gálajegyet?

2) Befizetés: erről 24 órán belül visszaigazoló emailt küldünk és már várunk is a workshopokra!
 
FIGYELEM! A jelentkezés a workshop díjának befizetésével válik érvényessé. Az euroban történő befizetések miatt a befizetési határidőt kitoltuk, a jelentkezésed elküldését követő 30. munkanap 24:00-ig kell beérkezni az összegnek, de legkésőbb június 22-e, kedd éjfélig.

Árak
Full Pass (mindhárom workshop): € 116 (10 % kedvezmény + kedvezményes gálajegy)
Dobszóló (szombat) : € 47             
Különleges Kellékek (vasárnap) : € 47
Pops, Locks and Shimmies (vasárnap): € 34

Az euro-forint széles árfolyamingadozása miatt a workshopokra kivételesen csak euroban fogadunk el befizetést. A gálára forintban és euroban is lehet jegyet venni.

Fizetési lehetőségek
Az Oriental Dance Hungary / Academy többféle lehetőséget biztosít a táncosok számára. Kérjük minden esetben figyeljétek a befizetési határidőt, mely a jelentkezésed elküldése utáni 30. nap, de legkésőbb július 7-e, kedd éjfél!























SADIE
nemzetközileg elismert előadóművész, tanár és koreográfus, akit úgy ismernek, mint az egyik legizgalmasabb hastáncművészt. Először 2004-ben a BD-TV 2. részében tűnt fel, mint “emelkedő csillag”. Azóta több tucat oktató és műsoros videót jelentetett meg, több mint 10 országban tanított és lépett fel. Egyetlen klipen 8 millió kattintással ő a legtöbbet nézett hastáncos a Youtube-on.

Sadie nagy mozgáskultúrával rendelkezik, ami a 14 éves gimnasztikai és úszó-edzések következménye. Tiniként kezdett el hastánccal foglalkozni. Diákként sok neves tanárnál és zenésznél tanult. Legmehatározóbb élményei között két hosszabb törökországi tartózkodást tart számon, amelyek során megfigyelhette és megtanulhatta a tánc fortélyait és Souhail Kaspar mestertanártól és előadóművésztől megtanult doombek-en (dob) játszani. Ezért Sadie mélyrehatóan ismeri a közel-keleti ritmusokat és a kapcsolatot a zene és a tánc között.

Sadiet életreszóló szeretete a tánc, a zene és a kultúra iránt arra ösztökélte, hogy a világ más táncait is megtanulja: pl. a brazil szambát,  a salsát, a Tahiti-i táncot és még sok mást.

Ez a háttér magyarázza egyedi stílusát, a tánc és a mozgás sajátos értelmezését, ami nemcsak inspiráló előadásaiban kel életre, hanem a tudás átadásának képességével is megajándékozza.

Sadie Denverben lakik és amikor éppen nem utazik, akkor szokásos heti óráit tartja és a város legnevesebb éttermeiben és klubjaiban lép fel. Évente több mint 300 előadást tart. Számos elismerésben részesült, mint pl. előadásaiért és oktató tevékenységéért a Denver Post kritikusainak, a “Denver legjobbja 2006” díja. Karrierje további fontos állomásai a következők: táncolt Will Smith-nél; Kevin Fitzgerald-nál, az Animal Planet “Emergency Vets” műsorában; szerepelt az egyik James Bond film tévéreklámjában; videoklipekhez és musical-ekhez készített koreográfiákat.


További információ
www.orientaldance.hu

süti beállítások módosítása