Hirdetés

IMG_6049 kkk.jpg

Hastánc órák egész évben Budapest belvárosában a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
Akciók, játékok, kedvezmények!
Látogass el hozzánk, tájékozódj óratípusainkról, szolgáltatásainkról!
http://chandanihastanc.hu


Workshop sorozat a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
A 2012-es év minden hónapjában új témákkal várunk, hogy szélesedjen a tudástárunk!
További információk:
http://chandanihastanc.hu/oktatas/hastanc-orak/workshopok

Kép 411 kkk.jpg


Nő-Test-Vér

2010.06.23. 10:15 | Chandani Hastánc Stúdió | Szólj hozzá!

A Qendra Központ és a Chandani Hastánc Stúdió bemutatja:

 

Nő – Test – Vér

A Nő – Test – Vér egy kifejezetten nőknek szervezett kör. Egymás között, egymástól tanulva, egymást tanítva... Mert belül már mind érezzük, hogy valami változik.

Útkeresés, önismeret, belső, akár ősi női energiáink felfedezése, használata, melyre nagy szükségünk van. És a világunknak is…

 

Első témakörünk a női lét három aspektusa: a Papnő, az Amazon és a Szerető. Ezen főcímeken belül minden alkalommal egy konkrét témát veszünk elő.


1) Papnő

 

Időpont: 2010. július 10. szombat 17:00-20:00 (Újhold)

 

A Papnő, aki szertartások vezetője, hitek őrizője, erők birtokosa. A nő, aki természeténél fogva hordozza mindazt, mely képessé teszi feladatainak tökéletes ellátására…

 

Ezen a délutánon altémánk a női rituálék. A teljesen hétköznapi dolgoktól egészen a gyökerekig, elsősorban a keleti kultúrkör segítségével. Melyek voltak a nők szertartásai, amikor még hittek ezek erejében? Mi maradt meg ezekből ma? Hogyan alkalmazhatjuk saját életünkben a rítusokat? Ötletek, tapasztalatok a női szeánszokról!

 

2) Amazon

 

Időpont: 2010. július 18. vasárnap 17:00-20:00 (Növő hold)

 

A nőben élő harcos: szabadság, függetlenség, erő, zabolátlanság, természetesség, ösztönök, vágyak, önelfogadás, harc… és a védelem!

 

Sok-sok éves küzdelem már, amiről szó van. Az ókori, matriarchális társadalmakban még a béketeremtő, védelmező női energiák domináltak. Ám később ez háttérbe szorult a férfiak vezető szerepének erősödésével. A nők harcos és védelmező erői a család és a lélek körébe húzódtak vissza. A második világháború és az azt követő emancipáció új kihívások elé állították az asszonyokat. Nem csupán a saját és családunk életének fenntartása, de az ezzel járó belső küzdelmeink is oly mértékűre erősödtek, hogy ennek káros hatásai minden életterületre hatással vannak. És az utóbbi időben zajló válság tetőzni látszik a zavarodottságot.

 

Hogyan védheti meg magát ma egy nő? Mit tehetünk azért, hogy biztonságban érezzük magunkat? Milyen kisugárzással, metakommunikatív jelzésekkel csökkenthetjük a támadások kockázatát? Hogyan védhetjük belső világunkat, anélkül, hogy elzárkóznánk és elnyomnánk érzelmeinket? Mennyi konfliktus, félreértés elkerülhető lenne, ha képesek lennénk valóban megélni az érzéseket, helyzeteket, és képesek lennénk ezeket kommunikálni a környezetünk felé! Keressük együtt a védekezés és a nyitottság megfelelő arányát!

 

3) Szerető

 

Időpont: 2010. július 24. szombat 17:00-20:00 (Telihold)

 

Szerelem és szexualitás. Az anyagi bizonytalanság mellett a leginkább problémás terület. Az ember legősibb, legerősebb vágya, késztetése, ösztöne. A mindannyiunkban ott élő, tiszta nő, aki vállalja és megéli testi vágyait, ezáltal harmóniába kerül saját magával és környezetével.

 

Ki ne találkozott volna a szerelmi bánattal, csalódással, kihasználtság érzésével. Sokan azzal küzdenek, hogy nem találják a megfelelő társat, mások nem boldogok a párkapcsolatukban. Nehezen éljük meg a testiség szintjét, mivel a neveltetésünk, vallásunk, megítélésünk és még sok egyéb dolog korlátok közé szorít. Ezek is ellehetetlenítik a boldogság megtalálását, ami meg látszik rajtunk. Hogyan tágítsuk ki a határainkat? Meddig érdemes elmenni? Mit jelent a mai világban a hűség? Hogyan fogadhatnánk el önmagunkat, láthatnánk szépnek a tükörképünket, válhatnánk sugárzókká, ha nem éljük meg eme szerepünket? De miként tehetjük ezt meg? Keressük együtt az utakat!

 

4) Integrált foglalkozás

 

Nő-VérIdőpont: 2010. július 31. szombat 17:00-20:00 (Fogyó hold)

 

Ez a délután az ezelőtti három alkalom újragondolása, a konzekvenciák levonása. Tapasztalatcsere, beszélgetés, összegzés.

És mozgás!
A táncos, jógás alapú mozgásformák segítségével ötleteket adunk arra, miként lazulj, engedd el magad, relaxálj, meditálj, keresd az egyensúly pillanatait és a megoldást saját magadban, bármilyen problémával állsz is szemben. Alakítsd ki a saját technikádat!

 

Az időpontokat a holdciklusnak megfelelően választottuk ki, ezzel is erősítve a hatást.

 

Előzetes jelentkezés szükséges! A csoportok minimum 5, maximum 15 fővel indulnak, ezért kérünk, részvételi szándékodat a lenti elérhetőségek bármelyikén jelezd!

 


Helyszín

  • Chandani Hastánc Stúdió (1133. Budapest, Váci út 106.)
  • Margitsziget

Ára
3000 forint / alkalom

 

A csoportokat vezetik
Szőke Natasa és Stark Melinda

 

Natasa 12 éve dolgozik aerobik és személyi edzőként, jógaoktatóként. Számtalan kiegészítő képzést végzett, és folyamatosan fejleszti önmagát. Női jóga oktató és speciális női tréner. Angol nyelvű szakmai irodalmak fordítója.

 

Melinda 12 éve táncosként él és alkot, 7 éve hastánctanár, speciális női tréner. Aerobik edzői végzettséggel, kommunikációs, moderátori diplomával rendelkezik. Szüntelenül újabb és újabb módokat keres, hogy tudását növelje. Hastáncos rendezvények szervezője, közösségi blog oldal szerkesztője, fellépő művész.

 

Mindketten (külön és együtt is,) bővülő tapasztalataik alapján innovatív fejlesztésekkel foglalkoznak, integrált mozgásformákat dolgoznak ki, önképző és fejlesztő célokra használva ezeket.

 

További információ és jelentkezés

 

Szőke Natasa
0630-559-0559
natas@citromail.hu

 

Stark Melinda
0630-385-0235
info@chandanihastanc.hu
http://chandanihastanc.hu
 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Várunk szeretettel!

süti beállítások módosítása