Hirdetés

IMG_6049 kkk.jpg

Hastánc órák egész évben Budapest belvárosában a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
Akciók, játékok, kedvezmények!
Látogass el hozzánk, tájékozódj óratípusainkról, szolgáltatásainkról!
http://chandanihastanc.hu


Workshop sorozat a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
A 2012-es év minden hónapjában új témákkal várunk, hogy szélesedjen a tudástárunk!
További információk:
http://chandanihastanc.hu/oktatas/hastanc-orak/workshopok

Kép 411 kkk.jpg


Raqs Sharqi Fesztivál 2010.

2010.07.22. 10:19 | Chandani Hastánc Stúdió | Szólj hozzá!

Kedves Hastáncos!

Az elmúlt hetekben számos levelet kaptunk a 10 éves múlttal büszkélkedhető Raqs Sharqi Festival Oriental Táncművészeti Versennyel kapcsolatban. Találgatás és titok övezte az új rendszer nyilvánosságra hozatalát. Sokat dolgoztunk, hogy minden táncos számára lehetőséget biztosítsunk a megmérettetésre.

Az idei évben rendhagyó módon ősszel kerül megrendezésre a jubileumi esemény továbbra is Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő és legszínvonalasabb szakmai versenyén. A versenyek királynője kizárólag nemzetközi zsűrivel és egyedülálló újításokkal várja az elkötelezett hastáncosokat!


Íme Mona Dolores, a szervező előszava a versenyhez, amellyel megnyitja a jelentkezést a versenyre és amelyből választ kaptok a kérdésekre a verseny hátterével kapcsolatban:


"Magyarországon 10 éves múltra tekint vissza a RAQS SHARQI FESTIVAL, amelyet létrehoztam és legjobb tudásom szerint szívvel lélekkel szerveztem és vezettem.

Igyekeztem elsősorban saját magamat olyan szintre kiképezni, hogy szakmailag megalapozott produkciókkal álljak ki a hazai es a nemzetközi versenyeken és követhető példát mutassak a következő generációnak.

A versenyek szervezése és vezetése többletfeladattal járt, amit következetesen vállaltam. Jó értelemben véve ennek szolgálatába állítottam arab és angol nyelvtudásomat, melynek segítségével olyan kapcsolatrendszert építettem ki, amely anyagi garanciát jelentett a mindenkori versenyek megrendezéséhez.

Mindez számos érdeklődőt vonzott és a kitartás eredményeként megvetette a keleti táncok kultuszának gyakorlatát nemcsak a fővárosban, hanem vidéki nagyvárosokban és azok vonzáskörzetében is.

A versenyek elérhetősége létrehozta az iskolákat, melyeknek tanárai az aktív versenyzést oktatásra felváltó kiváló táncosokból lettek.

Az egyre terjeszkedő táncmozgalom a nemzetközi figyelem látóterébe került és nagyhírű mestereket vonzott Magyarországra, akik lendületet adtak a további lelkesedésnek. Mindennek kezdeti lépéseit azért segítettem elő, mert a folytatáshoz ezt elengedhetetlenül szükségesnek tartottam és minden évben azt láttam, hogy valóban nemcsak megerősödik, hanem meg is szilárdul a keleti tánc szeretete.

A RAQS SHARQI FESTIVAL jubileuma kapcsán bejelentem, mivel a közelmúltban Kairóban telepedtem le, csak látogatóba jövök Magyarországra. Természetesen továbbra is át kívánom adni workshopok és különórák formájában tudásomat azoknak a fiatal pályakezdőknek, akik rokonszenveznek a keleti táncokkal és azoknak is, akik különösen érdeklődnek az egyiptomi autentikus mozdulatok iránt. Azon táncosokkal is foglalkozom, akik egyéni koreográfiájukat hozzáértő segitséggel kívánják létrehozni.

A megváltozott körülményeimre való tekintettel meg kivánom osztani a szervezőmunkát es az ezzel járó felelősséget is egy olyan munkatárssal, akit emberileg és szakmailag erre a legalkalmasabbnak tartok.

Sefirah, Áncsán Anikó már bizonyított, hogy ezt a feladatot rátermettségénél és szorgalmánál fogva maradéktalanul el tudja látni. Az ő személyében olyan elkötelezett, kiváló tulajdonságokkal rendelkező menedzsert ismertem meg, aki egyben versenyeredményeket is fel tud mutatni és előadóművészi minőségében szintén elismert. Tehát nyugodtan rábízhatom az eddig elért eredményeket. Mindenki szives figyelmébe ajánlom őt."

Ghazi Mona Dolores


A 10 év tíz kiváló képességű győztes táncosa mind kiemelkedő karrieren indult el a versenyt követően. Szeretnél Te is közéjük tartozni és a 2010-es Raqs Sharqi Verseny Győztese lenni? Kezdd el időben a felkészülést és jelentkezz, hogy Shaba, Nieto Mercedes vagy Tóth Bea neve mellet a Tiédet jegyezze fel a hastáncos történelem!

Versenykiírás

http://orientaldance.hu/raqs-sharqi-verseny-2010.html

Sok sikert a felkészülésre!

Áncsán Anikó / Sefirah
vezető oktató és koreográfus

Oriental Dance Hungary
www.orientaldance.hu
info@orientaldance.hu
0620-329-1398

süti beállítások módosítása