Hirdetés

IMG_6049 kkk.jpg

Hastánc órák egész évben Budapest belvárosában a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
Akciók, játékok, kedvezmények!
Látogass el hozzánk, tájékozódj óratípusainkról, szolgáltatásainkról!
http://chandanihastanc.hu


Workshop sorozat a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
A 2012-es év minden hónapjában új témákkal várunk, hogy szélesedjen a tudástárunk!
További információk:
http://chandanihastanc.hu/oktatas/hastanc-orak/workshopok

Kép 411 kkk.jpg


Nő-Test-Vér augusztusi programok

2010.07.30. 10:53 | Chandani Hastánc Stúdió | Szólj hozzá!

Augusztusban is várunk szeretettel a Qendra Központ és a Chandani Hastánc Stúdió Nő-Test-Vér kurzusaira!

Ehavi témáink:

- Work-life balance - Egyensúlyban a munka és magánélet

- Nincs titok - Testnyelv

- Táplálkozás a szépségért

- Tantra - Önismeret és szexualitás





Work-life balance - Egyensúlyban a munka és magánélet

Időpont
2010. augusztus 7. szombat 17:00-20:00

A foglalkozást vezeti
Flegler Beatrix

"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem hogy mennyi élet volt az éveidben."

Abraham Lincoln 150 évvel ezelőtti szavai a ma emberére talán még igazabbak. S ha ehhez még hozzáfűzzük Hioszi Tatiosz 2300 évvel ezelőtti gondolatát, akkor elindulhatunk az egyensúlyteremtés minden pillanatban feladatot adó útján.

"A napok sorát fűzd fel egy nyakékre. Minden egyes nap egy újabb gyöngyszem lesz ékszereden. A csiszolatlan gyöngyöket finoman illeszd egymáshoz, hogy kezed nyomán ragyogjanak csöndes, békés fénnyel. Mintha ékszerészmester volnál, aki különös gyöngysorok alkotására született - így éld az életed."

Flegler Beatrix
Voltam fiatal-lelkes-lázadó-mindenttudó, középkorú-kissé fáradt-útkereső, nyugdíj felé haladó-összegző-újradefiniáló, és leány, ifjú hölgy, fiatalasszony, anya, feleség, elvált asszony, barát, barátnő, beosztott, vezető, diák, tanár, családfenntartó, házvezetőnő,
bankjegy kiadó automata, gyermek és testvér, nagynéni, gyermeket és szülőt temető, és remélem leszek önjáró, tapasztalt idős hölgy- aktív nagymama - mások hasznára élő ember.

Szerepek, melyekkel megajándékozott a sorsom, és meg is küzdöttem értük. Szívesen megosztom pedagógusi, mentálhigiénikusi, és hr tanácsadói kincseimet.


Nincs titok - Testbeszéd

Időpont
2010. augusztus 14. szombat 17:00-20:00

A foglalkozást vezeti
Flegler Beatrix, Szőke Natasa és Stark Melinda Chandani

Ha rezzenéstelen arccal, mozdulatlan testtel vagy jelen egy helyzetben, akkor is üzensz. Magadról, az érzéseidről, gondolataidról, a helyzetről. A társad pedig érti.
Barbara és Allan Pease, a testbeszéd közismert kutatói, könyvük ajánlásában így fogalmaznak:
"...akiknek jó a szemük, mégsem látnak."

Szőke Natasa
Natasa 12 éve dolgozik aerobik és személyi edzőként, jógaoktatóként. Számtalan kiegészítő képzést végzett, és folyamatosan fejleszti önmagát. Női jóga oktató és speciális női tréner. Angol nyelvű szakmai irodalmak fordítója.

Stark Melinda Chandani
Melinda  12 éve táncosként él és alkot, 7 éve hastánctanár, speciális női tréner. Aerobik edzői végzettséggel, kommunikációs, moderátori diplomával rendelkezik. Szüntelenül újabb és újabb módokat keres, hogy tudását növelje. Hastáncos rendezvények szervezője, közösségi blog oldal szerkesztője, fellépő művész.

Mindketten (külön és együtt is,) bővülő tapasztalataik alapján innovatív fejlesztésekkel foglalkoznak, integrált mozgásformákat dolgoznak ki, önképző és fejlesztő célokra használva ezeket.


Táplálkozás a szépségért

Időpont
2010. augusztus 21. szombat 17:00-20:00

A foglalkozást vezeti
Szőke Natasa és Stark Melinda Chandani

Az egészséges táplálkozás fittebbé, energikusabbá tesz, javítja a közérzetet, nem nehezít el, és az alakformálás elengedhetetlen eszköze. De valóban csak ennyi lenne? Korántsem!

Táplálkozási módok, típusok, diéták, böjtök és minden, amiből megtudhatod, mit egyél vagy ne egyél a szép bőrért, egészséges szervezetért, ragyogó megjelenésért. Méregtelenítés, lúgosítás, vegetarianizmus, és még sokminden hasznos ötlet. Szépülj attól, ahogyan étkezel!

“Ha olyan ételeket eszünk, amelyeket a szervezetünk a legkisebb erőfeszítéssel képes hasznosítani, akkor a jó egészség elkerülhetetlenül jön magától.” (Dr. Ted Morter)


Tantra - Önismeret és szexualitás


Időpont
2010. augusztus 28. szombat 17:00-20:00

A foglalkozást vezeti
Solymári György és Tarjáni Linda

Két részből álló interaktív beszélgetés a női szexualitásról és a tantráról, a férfi-női kapcsolódásról, a szerelem művészetéről. Az első témakört Linda vezeti, a másodikon vesz részt Gyuri is. Ez utóbbit kiegészíti egy-két élményszerű gyakorlat, egyéni, közös vagy páros meditáció.

Solymári György
A TantraRandi programok 2008-ban születtek meg, amelyek a lelki kapcsolódásról és a szerelemről szólnak. 2009-ben éreztük Lindával, eljött az ideje annak, hogy tartsunk hosszabb, egész hétvégét átölelő tantra programokat is. Rájöttünk, azáltal tudunk mi is tovább haladni lelki fejlődésünkben, ha tapasztalainkat átadjuk, megosszuk, ezáltal segítve mások folyamatait. Ezért programjainkon a megtapasztalás útján szerezhető tudás kap hangsúlyt. Egy olyan utat szeretnénk mutatni a résztvevőknek, amiben a lélek, szeretet és intimitás egyaránt fontos.

Nem tartozunk semmilyen szervezethez vagy iskolához, a saját utunkat járjuk, és erre bíztatunk mindenkit. 

Tarjáni Linda
Tiszta szívből szeretném átadni az embereknek azt a tapasztalati tudást, amit elsősorban önmagamról és másokról gyűjtöttem az elmúlt évek során. Ha ezzel bárkinek segíthetek abban, hogy még jobban önmagára találhasson, felfedezhesse saját teremtő képességét, a benne lévő szeretet forrását, már megérte végig menni az úton…

http://tantrarandi.hu


Információ és jelentkezés
info@qendra.hu

Stark Melinda Chandani
0630-385-0235
stark.melinda@qendra.hu
http://chandanihastanc.hu

Szőke Natasa
0630-559-0559
szoke.natasa@qendra.hu

süti beállítások módosítása