Hirdetés

IMG_6049 kkk.jpg

Hastánc órák egész évben Budapest belvárosában a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
Akciók, játékok, kedvezmények!
Látogass el hozzánk, tájékozódj óratípusainkról, szolgáltatásainkról!
http://chandanihastanc.hu


Workshop sorozat a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
A 2012-es év minden hónapjában új témákkal várunk, hogy szélesedjen a tudástárunk!
További információk:
http://chandanihastanc.hu/oktatas/hastanc-orak/workshopok

Kép 411 kkk.jpg


Workshopok

2010.08.31. 07:30 | Chandani Hastánc Stúdió | Szólj hozzá!

A Női Szépség Napjának workshopjaira és tanáraira szeretném felhívni a figyelmeteket!

Időpont
2010. szeptember 11. szombat

Helyszín
Bhakti kutir - A Szeretet Háza
Budapest 7. kerület Barcsay utca 10.
http://www.bhaktikutir.hu
 

1) Arab pop - shaabi koreográfia
Egy lendületes, igazán vidám és játékos koreó, mely teljesen kezdő szinttől is elsajátítható. A lépések, kombinációk úgy lettek kitalálva, hogy azok is könnyedén meg tudják tanulni, akik még nem kóstoltak bele a hastánc világába.

Baranyai Beáta
A hastánccal 2002. augusztusában találkoztam először törökországi nyaralásunk alatt. 2005 őszén kezdtem el tanítani barátnők, kolléganők kérésének eleget téve.
Az évek alatt megfordultam jó pár magyar és külföldi tanár óráján, workshopján, ahol tovább csiszolhattam táncom technikáját.
2009. májusában elvégeztem Aziza hastáncoktató képzését, melyet kiválóan megfelelt eredménnyel zártam.
Óráimon a tánc imádata mellett legnagyobb hangsúlyt a humor és a vidámság kapja, ezen keresztül szeretném átadni a tudásomat, megtanítani az alapmozdulatokat és kihozni mindenkiből az igazi nőt, a benne rejlő érzéseket.


2) Klasszikus raks sharki

Az egyiptomi raks sharki az egyik legkecsesebb, legnőiesebb stílusirányzata az orientális táncnak. Légies, áramló, nőies, magával ragadó, mégis erőteljes, technikás. Magában hordozza a néptáncok motívumait, kiegészítve a balett és egyéb újkori elemekkel. Gyere, sajátítsd el a dívák trükkjeit!

Bornemisza Kata
A hastánc 17 éves koromban toppant be az életembe.
2007-ben II. lettem a Miss Hastánc Hungary versenyen és az ezzel járó szerződéssel elkezdtem dolgozni a Shiraz perzsa étteremben. Ugyanebben az évben az Országos Orientális Táncversenyen III.helyezést értem el. 2008-ban megnyertem a Miss Hastánc Hungary versenyt.


3) Alakformáló hot joga
A Hot jóga egy Hatha és Ashtanga jóga alap ászanákból álló gyakorlatsor, amelyet felfűtött helységben és magas páratartalomban végzünk.
Kezdők is bátran részt vehetnek az órákon. A melegben jobban lazulnak az izmok és izületek, kisebb a sérülésveszély, könnyebb a gyakorlatokat végezni és jobban méregtelenít a szervezet. Extrém zsírégető hatású, alakformáló, méregtelenítő, izomtonizáló, erősítő gyakorlatsor.
Másfél óra hot joga többet ér mint 3 óra futás. Közben erősítjük a láb, a has, a hát mélyizmait, elősegítve az egészséges tartás, esztétikus külső és a jó közérzet feltételeit. Minden pozíciónak, ászanának rengeteg gyógyhatása van és emellett vitalizálja, energizálja a testet és az energetikai rendszerünket.


4) Hiphop - hastánc fúzió
Nevezzük így, ha már muszáj bekategorizálni. :)
Ezen az órán nem koreográfiát fogtok tanulni! Az én célom, hogy kiterjesszétek a határaitokat. Merjetek bátran kreatívak, alkotók lenni. Ne féljetek az újdonságoktól. A művészet, a tánc a saját belső világod kifejezése. Szépítsd meg, szabadítsd fel a lelked, és a táncod is gyönyörű, áradó lesz!
Megtanulunk néhány elemet, kombinációt a hiphop, kortárs tánc, jóga stb. világából, és megnézzük, hogyan adaptálhatjuk ezeket a hastánc mozdulatvilágába. Technikák, rövidebb kombinációk és ezek egyedi használata lesz terítéken.
Nagyjából felejtsétek el, amit a hastáncról eddig tanultatok, mert itt teljesen új megvilágításba helyezzük! :)

Stark Melinda Chandani
A hastánc 1999 óta az életem része, 2003-ban kezdtem el tanítani.
Hastáncos rendezvények szervezője, közösségi blog oldal szerkesztője, fellépő művész, speciális női tréner a hivatásom.
Mind a táncban, mint az egészségfejlesztés világában innovatív fejlesztésekkel foglalkozom.
Az orientális táncon kívül a klasszikus és kortárs balett, flamenco, jazztánc, színpadi és musical táncok, hiphop, jóga és egyéb stílusok terén szereztem tapasztalatokat. Sportoktatói végzettséggel rendelkezem.
A hastánc irányzatai közül elsősorban a török orientálhoz hasonló, modern stílusokkal, fúziókkal foglalkozom.
A Suttogó Company és a Fuego Virtoso tagjaként sokféle zenei és táncos irányzat fúziójával lépek fel rendszeresen az ország több pontján és rendezvényén.


5) Dinamikus női jóga

Szőke Natasa
12 éve dolgozom aerobik és személyi edzőként, jógaoktatóként. Számtalan kiegészítő képzést végeztem, és folyamatosan fejlesztem önmagam. Női jóga oktató, speciális női tréner, angol nyelvű szakmai irodalmak fordítója vagyok.


6) Meditánc
A tánc során létrejön egy bizonyos fajta beszűkült vagy módosult tudatállapot, melyben tulajdonképpen hipnózisban vagy meditatív állapotban mozog a táncos. Ezt aknázza ki a táncterápia, ennek során már nem is a test irányítja a táncolót, hanem maga a lélek. A belső gátak felengednek, szabadon áramlanak a mozdulatok, a test felveszi a szellemi és lelki ritmust, szabad teret enged az érzelmek áradásának.
A tánc a depresszió ellen is kiváló, hiszen tudjuk már – biokémiailag bizonyított –, hogy mozgás közben a szervezetben felszaporodik a szerotonin és a dopamin („boldogsághormonok”).
A csoportfolyamat során az egyes emberek energiái összeadódnak, a résztvevők teljes önmagukat „adják be a közösbe”, nincs – lebomlik – a szégyenérzet, mely sokszor hibás testképséma értelmezésből, megélésből ered. A tánc egyfajta tudatalatti tevékenység. Kihozza a mozgó személyből mindazt, ami annak önvalója, nem a szerepszemélyiség táncol a csoportban, hanem maga a belső én. A mozdulat spontaneitása beindítja a belső áramlásokat, meghozza az igényt és a lehetőséget a mély belső átalakuláshoz. Megnő az önkifejezés tere, leszakadnak a gátló korlátok, teljesedik a személyiség.

S.Varga Ilona - ALion
Tánc- és mozgásterapeuta, pszichodráma vezető, fotográfus és publicista.
segít rálépni az útra, együtt haladni veled az önismeret zegzugos ösvényén. Egy másik ember, aki már sok ösvényt, buktatót, hegyet-völgyet bejárt, hogy minél nagyobb ismeretre tegyen szert ahhoz, hogy a hozzá forduló "vándorok" útját egyengetni tudja.


További információk és jelentkezés
http://chandanihastanc.hu

 

süti beállítások módosítása