Hirdetés

IMG_6049 kkk.jpg

Hastánc órák egész évben Budapest belvárosában a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
Akciók, játékok, kedvezmények!
Látogass el hozzánk, tájékozódj óratípusainkról, szolgáltatásainkról!
http://chandanihastanc.hu


Workshop sorozat a Chandani Hastánc és Mozgásstúdióban!
A 2012-es év minden hónapjában új témákkal várunk, hogy szélesedjen a tudástárunk!
További információk:
http://chandanihastanc.hu/oktatas/hastanc-orak/workshopok

Kép 411 kkk.jpg


Yin Yang és tűzzománc ékszerek

2010.11.22. 12:03 | Chandani Hastánc Stúdió | Szólj hozzá!

Drága Olvasóink!

Elnézéseteket szeretném kérni, amiért az utóbbi hetekben nem frissült a blog. Remélem mostantól kezdve ismét zökkenőmentesen oszthatjuk meg a híreiteket! :)

Várom továbbra is szeretettel az infóitokat, melyeket szeretnétek ezen a fórumon közzé tenni. Írjátok meg, akkor biztosan felkerül! :)

Amíg várom az aktualitásokat, szeretnék a figyelmetekbe ajánlani pár csodaszép ékszert. Magatoknak, vagy Karácsony közeledtével ajándékba ideálisak!

Yin Yang ékszer

A kövek erejével a szerelemért...

Több ezer éves keleti kultúrák beszélnek az energetikai rendszerekről és arról, hogy milyen hatással vannak ezek a test-lélek-szellem egyensúlyára. A természetben jelenlévő kövek és ásványok olyan rezgésekkel rendelkeznek, amelyek jótékonyan hatnak a test-lélek-szellem egészségére. India ősi kultúrájában bizonyos rezgésű köveknek komoly energetikai hatást tulajdonítanak.
A Yin Yang ékszer arra lett teremtve, hogy a Férfiaknál a férfi, a Nőknél a női energiákat fokozza, harmonizálja és segítsen bevonzani azt a Férfit vagy éppen azt a Nőt, aki Neki lett teremtve...

A Női ékszerben a két drágakő a rózsakvarc és a gyöngy, a női rezgéseket hangolja.

Rózsakvarc
Az ókor óta a szerelem és a szív köve. Nemcsak a hűségre és a szeretetre, szerelemre való belső igényünket támogatja, hanem erősíti a szépérzékünket. A rózsakvarc növeli az érzékenységet, az empátiát, a romantikát. Óvja a szívet, regenerálja a vért, harmonizálja a szívritmust. A rózsakvarc vezeti azokat az embereket is, akik a partneri kapcsolatukban elidegenedtek, s segít egy új síkon újra együtt lenni. A rózsakvarc kielégítőbb és boldogítóbb szexualitást ajándékoz, az érzelmeket és a testiséget egyensúlyban tartja. Csillapítja a kedélyeket, támogatja a közvetlenséget, segítőkészséget és a harmónikus együttélést.

Gyöngy
A gyöngy a lelki átalakulás drágaköve, mely a saját lelki fejlődésünket szimbolizálja, ahogy egyre növekszünk és gyarapodunk mind tudásban, mind pedig a belső értékekben. Segít tulajdonosának megmutatni, hogy milyen is valójában. Az igazgyöngy és a holdkő a Hold minőségét is magában rejti, ezzel is hangsúlyozva a Nőiességet.

A Férfi ékszerben a 2 drágakő az ametiszt és a rubin, a férfi rezgéseket hangolja.

Ametiszt
Szerencsekő - szerelmi szerencsét hoz viselőjének.
Nemes gondolatokat, önbecsülést ad, és megtanít szeretni.

Rubin
Az ókori Indiában a nap köve volt, nagyvonalú, fiatalos életerőt ajándékoz. Támogatja az életörömöt, a szenvedélyt, a bátorságot és az erényt. Erőt, dinamikát, vitalitást hoz, ösztönzi az aktívabb szexualitást. A görögök minden drágakő anyjaként tisztelték. Emberemlékezet óta a szerelem és az élet erejét testesíti meg. A rubinon keresztül elérhetővé válik, hogy az emberek és a partnerük egyformán őszinték legyenek egymáshoz.

Az ékszer ára
9980 forint

Akció
Most a készleten lévő ékszerek 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg!


Ezüstből készült ékszerszettek tűzzománc díszítéssel Indiából!

Szép és egyedi fülbevalók kaphatók  a hozzájuk tartozó medállal együtt, egyenesen Indiából.
Kézműves ékszerek, egyedi tervezés!

Akció
Minden együttes (medál és fülbevaló) egységesen csupán 5000 forint!


További információk
http://chandanihastanc.hu
 

süti beállítások módosítása